Woning make-over

Van boven tot beneden een woningmake-over. Dit huis kon wel een opfrissertje gebruiken. Zo goed als alles in deze woning was verouderd. De bewoners waren op zoek naar meer wooncomfort met afwerking van deze tijd.

Slimmere keukeninrichting

Strakke open keuken met groene muren

Wij streven er altijd naar om het wooncomfort in een huis te verhogen. Zo ook bij deze woningmake-over. Bij dit project was de make-over overal van toepassing. Het meeste fan zijn wij echter van de nieuwe keuken.

De oude keuken was een kleine opgesloten ruimte waar weinig gezelligs van te maken was. Dit kan je zelf zien bij de vooraf foto’s. Door het wegbreken van een muur konden wij een open keuken plaatsen. Het effect daarvan zou niet alleen de woonkamer meer karakter geven, het vergroot ook de sociale betrokkenheid van de keuken. Wij vinden het een supergaaf resultaat. Strakke en tijdloze materialen maken deze situatie weer jaren leefbaar.

Woningmake-over in vogelvlucht

Omdat het hele huis aan een opknapbeurt toe was, zijn wij letterlijk alle kamers bij langs gegaan. Het toilet, de badkamer en alle slaapkamers zijn daarbij weer helemaal van deze tijd geworden. Bekijk het resultaat en beoordeel het zelf. Wellicht mogen wij binnenkort bij jou aan de slag.

Voor de verbouwing

Het resultaat van de verbouwing

Jou woning nog een stukje mooier laten verbouwen? Maak een afspraak en start met het realiseren van jouw woonwensen!